DEĞİRMENDERE İLKOKULU

Vizyon: Değirmendere İlkokulundaki kaliteyi yükseltmek, okulumuzu velilerin okuldan beklentilerine cevap verebilen okul haline getirmek, tedarikçi okulların beklentilerine karşılık verebilen bir okul haline getirmek, toplumsal değerlerin kazandırılabileceği, problemlerin öğretmen-öğrenci ve veli katkısı ile çözümlenebileceği karşılıklı saygı ve sevgiye dayalı bir ortam oluşturmak.

Misyon: Demokratik, iyi ahlaklı, vatanına yararlı, çalışkan, başarılı, insan haklarına saygılı öğrenciler yetiştirmek. Milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık iyi vatandaş, insani değerleri benimsemiş, çağın gereklerine uygun, toplum hayatının gerektirdiği niteliklere sahip iyi bir vatandaş, çevresini ve sağlığını koruyabilen, kendi güveni gelişmiş, düşünmeyi öğrenmiş soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek. Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, kendine güvenen, kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, işini iyi yapan bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://afyondegirmendere.meb.k12.tr

Adres - Değirmendere Köyü MERKEZ / Afyonkarahisar

Öğretim Şekli :Normal Öğrenim

Adres - Değirmendere Köyü MERKEZ / Afyonkarahisar

Ulaşım Şahsi araçlarla.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 30 km.